Se dejan medio ascenso

Asalto fallido

El Mallorca cayó por dos a cero ante el Deportivo en la ida de la final por el ascenso a Primera División celebrado en Riazor. El gol de Cartabia antes del descanso vino acompañado de la expulsión de Pedraza. El gol fantasma de Quique dio la puntilla a los rojillos a diez minutos del final.

2019_06_20 Mallorca 03

Sobre Tomeu Terrasa

Comunicador dedicado durante más de 30 años a la información deportiva. Ha narrado al RCD Mallorca en Primera y Europa además de acompañar a Moyà y Nadal alrededor del mundo desde 1997.

2 comentarios

Bon dia Tomeu. És es torn de Son Moix. Pens que, tot i que està difícil, hem vist massa vegades, que situacions de desavantatge com sa del Mallorca, o pitjors, se poden remontar. Me va agradar molt en Ramis, quant després de perdre 2-0 a Son Moix, va sortir a roda de premsa serè i amb sa mirada fixada ja en tot el que s’havia de fer a Albacete per donar-li sa volta a s’eliminatòria. El Barça ha perdut a sa Champions fora camp 4 vegades en 3 anys contra equips que, a més de qualitat, tenien totalment focalitzat un objectiu. Ells i tots els seguidors que omplien els camps i que durant els 90 minuts vàren creure que e spodia fer.
Ara ja toca focalitzar i transmetre es missatge de forma clara a ses 21.000 persones que aniran a Son Moix. Si tots focalitzam, sense pors, maldament mos marquin, segur que serem aprop de passar… qui mos diu que diumenge no serà el Dépor es que jugarà amb 10 molts minuts?.. Poden passar mil coses però totes s’han de cercar, s’ha de posar tot perquè els detalls se decantin cap al nostre costat.
Els protagonistes i els mitjans de comunicació teniu s’oportunitat de transmetre es missatge perque diumenge, tots arribem a Son Moix amb s’objectiu clar i focalitzat, desde ja i fins que acabi s’eliminatòria.. Perquè en acabar hem de tenir sa sensació de que TOTS hem fet tot el que podiem fer, no només els membres de s’equip. I si no surt bé, hem de poder partir a casa amb sa tranquilitat i s’orgull de que s’ha donat tot.

Deja un comentario

*

Acepto la politica de privacidad *